EL TRIATLÓ DE CAMBRILS OBRE INSCRIPCIONS EL
06/03/14 AMB PROMOCIÓ ESPECIAL 48H!


El Triatló de Cambrils obre demà inscripcions amb una promoció especial de 48h (de les 9h del 06/03/2014 a les 9h del 08/03/2014): 29€ (Olímpic) i 23€ (Sprint) +10€ no federats. El repte serà el proper 15 de juny, quan la preciosa vila marinera de Cambrils acollirà la segona edició d'aquest triatló, que va sorprendre en la seva estrena pel gran acolliment, tancant inscripcions en tan sols 12 dies i omplint les 850 places disponibles. Uns circuits plans, idonis per volar i fer les millors marques. Tria la distància: SPRINT: (750 m / 20 km / 5 km). OLÍMPIC: (1500 m / 40 km / 10 km).

LIMITAT A 1000 INSCRIPCIONS

Un box ampli i còmode al costat del parc del pescador serà l'epicentre de la prova. El sector bici transcorre per la N-340 sent una carretera recta, segura i ràpida, la carrera a peu sedueix per la seva bellesa, sent el passeig l'escenari del mateix i íntegrament tocant el mar. A més aquest triatló compta amb el suport de les marca SURAL, que repeteix col·laboració en qualitat de patrocinador principal.


Els triatletes del team SURAL són un atractiu més del Triatló de Cambrils, la marca confirma la presència de les seus triatletes: Ariadna Coll, Pep Sanchez, Rodrigo Torres, Alberto Cebollada, Carla Bertos, Claudia Galícia, Xavi Álvarez i Erik Merino. Altres triatletes que han confirmat la seva assistència al Triatló de Cambrils són Pablo Dapena, Maider Gaztañaga (actual campiona d'Espanya de Triatló d'hivern), Raúl Zambrana (Paralímpic), Maria Ortega i Estefanía Gómez

SURAL sortejarà entre els inscrits de la promoció 4 packs.

I CYCLISLAB sortejarà 2 estudis biomecànics entre els primers 500 inscrits.

Us esperem a la linea de sortida!


WWW.TRIATLOCAMBRILS.COM

 

(Si no puedes ver correctamente este email, clic aquí)